Project Description
گروه امور پزشکی دارویی و غذا
گروه امور پزشکی دارویی و غذا با دارا بودن ۳ رشته اصلی در زیرمجموعه به پرونده های مربوطه رسیدگی می نماید
رشته داروسازی و سم شناسی
این رشته دارای ۶ صلاحیت به شرح زیر می باشد:
بررسی و ارزیابی مواد اولیه فرآورده های داروئی، بهداشتی، آرایشی
بررسی و ارزیابی اقلام داروئی و آرایشی و بهداشتی
بررسی و اظهارنظر در مورد مواد اعتیادآور و تشخیص مسمومیتهای داروئی
بررسی و ارزیابی فرآورده های بیولوژیک
تعیین حق الامتیاز و پروانه داروخانه ها
رسیدگی به امورفنی و تخصصی داروخانه ها
رشته مواد غذایی و مسمومیت های ناشی از آن
این رشته دارای ۸ صلاحیت به شرح زیر می باشد:
تشخیص و ارزیابی فراورده های گوشتی
تشخیص و ارزیابی شیر و فراورده های آن
تشخیص و ارزیابی فرآورده های غلات، حبوبات، خشکبار
تشخیص و ارزیابی فرآورده های سبزیها ، میوه ها و آشامیدنی ها
تشخیص و ارزیابی روغنها، چربی ها، چاشنی ها، ادویه ها و افزودنی ها
تشخیص وارزیابی شیرین کننده ها وفرآورده های قنادی
بررسی و ارزیابی فرآیند تهیه مواد غذایی
بررسی و ارزیابی الگوهای مصرف و مکمل های غذائی

آشنایی با پیشکسوتان گروه امور پزشکی، دارویی و غذا
